Billetter til: Disney's The Lion King - Broadway
Fra kr 1,389

Disney's The Lion King - Broadway

4.9 (413)

Opplev Disneys populære og prisbelønte familiefilm Løvenes Konge som en musikal på Broadway. Med musikk av Elton John, er The Lion King en av de mest imponerende og rørende musikalene noensinne laget. Dette er en sikker hit for hele familien!

Høydepunkter

- Sikre deg billetter til denne utrolig populære musikalen
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Nyt musikken av Elton John
- Opplev en prisbelønt musikal, inkl. "Best Musical"
- En musikal for hele familien

Hva kan jeg forvente?

Hva handler Lion King om?
Når den unge løveprinsen Simba blir født, blir hans onde onkel Scar presset tilbake i tronerekka. Scar planelegger å drepe både Simba og faren hans, kong Mufasa, slik at han kan ta over tronen og bli konge. Simba overlever, men tror at han er årsaken til sin fars død, så han bestemmer seg for å flykte fra riket.

Simba starter et nytt liv sammen med to svært usannsynlige venner - Timon og Pumba. Men fortiden kommer tilbake og hjemsøker ham, og han blir nødt til å møte en fryktet fiende for å oppfylle sin skjebne og kreve sin rettmessige plass som konge!

I The Lion King kommer savannen til live på Broadway i New York! Sangene i Lion King inkluderer "Circle of Life", "Hakuna Matata" og "Can You Feel the Love Tonight".

Som The New York Times sier: "Det er rett og slett ingenting som The Lion King."

Visste du dette om The Lion King?
Musikalen hadde verdenspremiere i London i oktober 1999, og siden da har den blitt vist i mange store byer rundt om i verden. Musikalen har vunnet ikke mindre enn seks Tony Awards på Broadway i New York, mottatt en Evening Standard-utmerkelse som årets teater-event og har blitt nominert til ikke mindre enn åtte Olivier Awards.

Hvem er teamet bak?
The Lion King the Musical har et fantastisk musikkpartitur som er utformet av det Tony Award-vinnende låtskrivingsteamet Elton John og Tim Rice. De fantastiske koreografiene er av Tony Award-vinnende koreograf Garth Fagan. Julie Taymor dirigerer denne musikal-versjonen av Disneys populære film. Hun har faktisk vunnet en Tony Award for beste regi av en musikal, som den første kvinnen noensinne.

The Lion King varer 2 timer og 45 minutter, inkludert pause.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Du kommer til å motta din bestillingsbekreftelse kort tid etter at bestillingen din er gjennomført.

Din e-billett vil bli sendt via e-post til deg innen 24 timer. Mobile billetter godtas.

Når billetter til en musikal i New York blir bestilt, garanteres du alltid de beste tilgjengelige seter på det tidspunktet du bestiller. Vi har ikke mulighet til å påvirke nøyaktig hvilke seter og hvilke seterekke, siden det er teateret som beslutter tildelingen av seter. Disse kan ikke endres, ettersom de var de beste tilgjengelige setene  ved tidspunktet for din bestilling.

Viktig informasjon

- OBS: Strobelys brukes flere ganger i løpet av showet.

Passer dette meg?

The Lion King er for folk i alle aldre, unge og voksne. Musikalen er spesielt populær blant familier. Den anbefales for barn fra 6 år og oppover. Vær oppmerksom på at barn under tre år ikke har adgang til forestillingen.

Åpningstider

Vennligst sjekk reservasjonskalenderen for dato og tidspunkter.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 45 minutter

Veibeskrivelse

Minskoff Theatre

Adresse
200 W 45 Street New York NY US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine