Billetter til: Disneys Løvenes Konge – Broadway
Fra kr 1,353

Disneys Løvenes Konge – Broadway

4.9 (413)

Med Disneys Løvenes Konge (The Lion King) på Broadway kan du oppleve en fortryllende forestilling. Dykk ned i en inspirerende reise full av hjertevarme, humor og styrke, mesterlig fortalt gjennom spektakulært dukkespill, sett som tar pusten fra deg og ikonisk musikk fra Elton John og Tim Rice. Oppdag eller gjenoppdag den rørende historien om Simba blant de vibrerende fargene og lydene fra Pride Lands.. Hele familiens favoritt!

Høydepunkter

- Sikre gode sitteplasser til den populære musikalen 
- Spektakulært dukkespill og sett-utforminger. 
- Uforglemmelig musikalsk akkompagnement av Elton John og Tim Rice 
- Skjem bort deg selv med en flere ganger prisbelønt musikal 
- Opplev en musikal for hele familien

Hva kan jeg forvente?

Når den unge løveprinsen Simba blir født, skyves hans onkel Scar tilbake i arverekkefølgen til tronen. Scar planlegger å drepe både Simba og Simbas far, Kong Mufasa, så han kan ta over tronen og bli konge. Simba overlever, men tror han er årsaken til farens død og bestemmer seg for å flykte fra kongedømmet.  
Simba finner seg selv i en ny tilværelse i følge med to svært usannsynlige venner, Timon og Pumba. Fortiden tar imidlertid Simba igjen og han må møte en skummel fiende for å kunne oppfylle sin skjebne og innta sin rettmessige plass som den mektige kongen! 
I Løvenes Konge blir savannen levende på Broadway i New York! Sanger fra Løvenes Konge omfatter 'Circle of Life', 'Hakuna Matata' og 'Can You Feel the Love Tonight'. 
 
Som New York Times sier, “There is simply nothing else like it.” 
 
Fakta om Løvenes Konge: 
Musikalen hadde verdenspremiere i London oktober 1999. I tillegg til en stab på 50 medlemmer befinner det seg 100 bak scenen som gjør hver opptreden mulig og det er mer enn 232 dukker i forestillingen! Musikalen har vunnet flerfoldige priser på Broadway, i West End, og rundt om i verden. 

Mer enn 110 millioner mennesker har opplevd forestillingen på verdensbasis! Så mange folk kan ikke ta feil! 

Hvordan fungerer det?

Hvordan sikrer jeg meg billetter? 
Du kommer til å motta din bestillingsbekreftelse kort tid etter at din bestilling er fullført.

Din e-billett vil bli sendt rett til din e-post innen 24 timer. Mobiltelefon-billetter blir akseptert.

Ved bestilling av billetter til en musikal i New York kommer du alltid til å få tildelt de beste tilgjengelige sitteplasser på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen mulighet til å påvirke nøyaktig hvilken sitteplass og rad dette er, siden det er stedet forestillingen foregår på som velger plasser. Det er ikke mulig å endre disse, siden de var de beste tilgjengelige sitteplassene på det tidspunktet du la inn bestilling. 

Viktig informasjon

- OBS: Strobelys brukes flere ganger i løpet av showet.

Passer dette meg?

Løvenes konge er en musikal for alle aldre. Musikalen er særlig populær blant familier. Den anbefales til barn fra 6 år. Vær oppmerksom på at barn under 3 år ikke blir sluppet inn. 

Åpningstider

Vennligst sjekk reservasjonskalenderen for dato og tidspunkter.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 45 minutter

Veibeskrivelse

Minskoff Theatre

Adresse
200 W 45 Street New York NY US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine