Billetter til: Chicago
Fra kr 774

Chicago

4.6 (134)

Chicago the Musical er en fengslende historie om grådighet, mord, og showbiz. Det er den lengstlevende amerikanske musikalen på Broadway, og den er vinneren av seks Tony Awards, to Olivier Awards, en Grammy og utallige stående ovasjoner. Med andre ord kommer du ikke til å bli skuffet!

Høydepunkter

- Sikre deg billetter til denne spennende musikalen
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Opplev den prisbelønte musikalen

Hva kan jeg forvente?

Hva handler Chicago om?
Chicago forteller historien om to rivaliserende mordere i Cook County Fengsel. Nattklubbstjernen Velma sitter inne for å ha drept sin mann og søster etter å funnet dem i seng sammen. Den engasjerte korjenta Roxie sitter inne for å ha drept elskeren hun var utro mot sin mann med.

Med den ene showstopperen etter den andre utvikler historien seg, og dansernes bevegelser er like sexy og dampende som de var i 1975 da Chicago the Musical først dukket opp.

Så kom og se tidenes lengstlevende amerikanske musikal på Broadway og mal byen rød med våre to mordere Roxie Hart og Velma Kelly, og deres hotshot-advokat Billy Flynn.

Musikken i Chicago er like fantastisk og klassisk som musikalen i seg selv, og inneholder store hits som "All That Jazz", "Funny Honey", "Mr. Cellofan "," Nowadays "og" Razzle Dazzle "

Hvor lenge varer musikalen?
Chicago varer i 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Du kommer til å motta din bestillingsbekreftelse kort tid etter at bestillingen din er gjennomført.

Din e-billett vil bli sendt rett til din e-post 2 uker i forkant av dato for forestillingen. Mobile billetter blir akseptert.

Når billetter til en musikal i New York blir bestilt, garanteres du alltid de beste tilgjengelige seter på det tidspunktet du bestiller. Vi har ikke mulighet til å påvirke nøyaktig hvilke seter og hvilke seterekke, siden det er teateret som beslutter tildelingen av seter. Disse kan ikke endres, ettersom de var de beste tilgjengelige setene  ved tidspunktet for din bestilling.

Passer dette meg?

Hvem er musikalen egnet for?
Chicago er anbefalt for folk fra 13 år og oppover.

Åpningstider

Vennligst sjekk reservasjonskalenderen for dato og tidspunkter.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

Ambassador Theatre

Adresse
219 West 49th Street New York NY US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine