Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Informasjon om sted

New Amsterdam Theatre

New Amsterdam Theatre

New Amsterdam Theatre

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Disney's Aladdin - Broadway
Fra kr 834

Disney's Aladdin - Broadway

4.8 (88)

Opplev Disneys nye musikalkomedie Aladdin på Broadway i New York. Forhåndsbestill billetter hjemmefra, og oppdag en helt ny verden!

Høydepunkter

- Sikre deg billetter til denne utrolige musikalen
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Nyt den Academy Award-vinnende musikken
- Opplev en musikal for hele familien
- Nyt den spennende koreografien og de forbløffende visuelle effektene

Hva kan jeg forvente?

Aladdin the Musical er basert på Disney-filmen fra 1992, om den sjarmerende gategutten Aladdin som forelsker seg i den vakre prinsesse Jasmine.
Prinsesse Jasmine er misfornøyd med sin fars ønske om å finne henne en kongelig brudgom. Samtidig  planlegger sultanens høyre hånd, Jafar, å ta over tronen. Når Jasmine sniker seg ut av palasset møter hun Aladdin.

Etter å ha blitt oppdaget med Jasmin blir Aladdin dømt til døden, men Jafar redder ham ved å befale ham til å hente en lampe fra Cave of Wonders. Der det er en lampe, er det også en ånd, og når Aladdin uvitende slipper ut denne kan alt skje!

Den elskede historien er brakt til live i denne dristige nye musikalen. Med ett gnikk på den magiske lampen, tar Aladdins reise deg inn i en eksotisk verden full av eventyr, klassisk komedie og tidløs romantikk. Det er en uforglemmelig opplevelse som inkluderer alle de kjære sangene fra den Oscar-vinnende filmen.

Hvem er teamet bak?
Denne splitter nye sceneproduksjonen er regissert og koreografert av Tony Award-vinner Casey Nicholaw, og komponert av Tony Award-vinner Alan Menken. Med sangtekster av den legendariske Howard Ashman og Tony Award-vinner Tim Rice, og manus og flere tekster av Chad Beguelin.

Hvordan fungerer det?

Billettene kommer på e-post kort tid etter at bestillingen er fullført. Vennligst ta med en printet kopi til teateret, eller vis billetten på mobiltelefonen.

Hvor lenge varer musikalen?
Aladdin varer ca 2 timer og 30 minutter, inkludert en pause.

Viktig informasjon

- Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid bli innvilget beste ledige plasser på tidspunktet for din bestilling. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan utnevne plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

Passer dette meg?

Hvem er musikalen egnet for?
Aladdin er en musikal for hele familien, men det er anbefalt at man er minst 6 år.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

New Amsterdam Theatre

Adresse
214 W 42nd Street New York NY US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine