Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om NewYorkMusikaler.no

NewYorkMusikaler.no er et svenskeiet selskap med kontorer i Sverige, København, Barcelona og et call center i London. NewYorkMusikaler.no’s visjon er å hjelpe alle som er interessert i informasjon om og billetter til musikaler og teaterstykker på Broadway i New York på en rask, sikker og smart måte. Takket være våre lokale oppkjøpere og kontakter kan vi alltid tilby konkurransedyktige priser, og vi kan også ha mulighet til å skaffe billetter til show som er utsolgt lokalt i New York. Som vår kunde, kan vi garantere at du kjøper billettene i et trygt miljø, og vi vil gjøre vårt ytterste for at ditt opphold i New York blir like fantastisk som det du drømte om.

En forretningsidé drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak NewYorkMusikaler.no, Marcus Moeschlin, har selv et lidenskapelig forhold til arrangementer av alle slag. Allerede som 18 åring arrangerte han reiser til rockekonserter i Sverige. Tre år senere, i 1985, arbeidet Marcus med Cornelis Vreeswijks siste turné og plate. Siden har han hatt en lang og spennende karriere. En karriere som alltid har hatt fokus på å kunne tilby gode arrangementer og internasjonale opplevelser til overkommelige priser, ikke minst under Marcus' tid som eier av Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm. Marcus er også en av digitalpionerene innenfor arrangementsverdenen, ettersom han så tidlig som i 1990 var med til å skape Global Tickets, et unikt nettverk, hvor 22 land kjøpte og solgte internasjonale arrangementsbilletter elektronisk seg imellom. Dette skjedde på et tidspunkt hvor konkurrentene fortsatt benyttet seg av faks, teleks og telefon. For dette pionerarbeidet fikk nettverket i 1992 den britiske prisen "Queen´s Award" for beste eksportidé.

På det danske kontoret i København sitter Kim Harbers, Lene Aagesen, Camilla Bidstrup och Lea Levach. På det svenske kontoret i Stockholm sitter Anna Leppäniemi. De har akkurat som Marcus en utrolig lidenskap for alle slags arrangementer rundt om i verden, med hovedvekt på musikaler og fotball.
Kims karriere innenfor billettsalg til internasjonale arrangementer startet i 1996, da Kim ble ansatt hos ARTE Udland, en av virksomhetene som var med i Global Tickets nettverk. Kim fungerte i mange år som landsansvarlig i Danmark, og som leder for de nordiske landene. Kims funksjon og ansvarsområde hos Ticmate er å skape og pleie kontaktene mellom Ticmate og de internasjonale spillestedene samt de utenlandske agentene Ticmate bruker, slik at vi alltid har de beste de beste billettene til internasjonale arrangementer rundt om i verden. Kim er også landansvarøog for Ticmates danske internettsider.
Lene Aagesen var den første ansatte i ARTE utland, da denne internasjonale billettformidleren startet opp for mer enn 30 år siden! Hun var altså den første i Danmark som drev med salg av billetter til arrangementer i utlandet og helt siden den gang har hun arbeidet innen samme bransje. Lenes kunnskap om salg av billetter til internasjonale arrangementer er helt unik, og hun er uten sammenligning den person i Danmark som vet mest om salg av billetter til dansker som ønsker en opplevelse på reisen sin, enten det er fotball, musikaler, sport eller annet.
Der er altså mange års erfaring bak Ticmate, med kontor i både Sverige og Danmark, og dette gjør Ticmate til en lokal virksomhet med globalt nettverk og ambisjoner.

NewYorkMusikaler.no eies av Ticmate

Marcus Moeschlins hovedselskap Ticmate har bare eksistert siden 2006, men har kunnet vise til en god utvikling år for år siden. Det er Ticmates visjon å være en ledende aktør i Europa innen salg av billetter til internasjonale arrangementer av alle slag. Som en del av denne strategien grunnla Ticmate den første musikalsiden LondonMusikaler.se. I dag kan du finne LondonMusikaler.se. på sytten ulike språk og i mer enn tjue land, inklusiv LondonMusikaler.no i Norge. Visjonen for NewYorkMusikaler.no er at siden skal være tilgjengelig på mer enn 17 språk og kunne brukes i over 40 land. 2009-2012 lanserte Ticmate også sider som selger fotballbilletter i Storbritannia og Spania, inkl. LondonFotball.no, BarcelonaFotball.no og MadridFotball.no og den svært populære sider LondonBilletter.no, ParisBilletter.no , RomaBilletter.no , PrahaBilletter.no og NewYorkBilletter.no selger billetter til attraksjoner, sightseeing og transport i London, Paris, Roma, Praha och New York.

I styret finner du i tillegg til adm.dir. Marcus Moeschlin også Kim Harbers, Ole Oftedal og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaring fra selskapsledelse og styrearbeid innen forretningsvirksomhet, reisevirksomhet og media.