Billetter til: Hadestown
Fra kr 771

Hadestown

4.0 (1)

"Hadestown", den anerkjente nye musikalen av den berømte musikkskaperen Anaïs Mitchell, utviklet med og regissert av Tony Award-nominerte Rachel Chavkin, kommer til Broadway våren 2019. "Hadestown" gjenforteller den gamle greske myten der Orpheus reiser til underverdenen - Hades - for å redde sin forlovede Eurydice.

Høydepunkter


- Se "Hadestown" live på Broadway
- Nyt denne nye musikalen som trosser genregrenser
- Lytt til blandingen av moderne folkemusikk og eldre jazz
- Få de beste tilgjengelige setene i den valgte kategorien

Hva kan jeg forvente?

"Hadestown" live på Broadway

Låtskriver Anaïs Mitchell og regissør Rachel Chavkin har forvandlet Mitchells anerkjente konseptalbum album til en sjangeroverskridende ny musikal som blander moderne amerikansk folkemusikk med vintage New Orleans-jazz for å gjengi en gammel historie.

I løpet av den varme sommeren blir låtskriveren Orpheus og hans muse, Eurydice, forelsket. Men når vinteren nærmer seg kommer virkeligheten i kapp disse unge drømmerne som ikke kan overleve på bare musikk.

Fristet av løftet om rikedom, lokkes Eurydice til dypet av Hadestown, en industriby i dyp depresjon med et post-apokalyptisk preg. Orfeus vil redde henne og  reiser derfor til underverdenen. Når de prøver å komme seg ut av Hadestown, blir deres tillit til hverandre satt på prøve.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer en e-post med billetter. Disse kan du enten skrive ut eller vise direkte fra mobiltelefonen.

Bestill nå

Veldig bra: 4.0 – 1 Anmeldelser

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Veibeskrivelse

Walter Kerr Theatre

Adresse
219 West 48 Street New York NY US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine