Billetter til: Harry Potter and the Cursed Child
Fra kr 751

Harry Potter and the Cursed Child

Opplev den åttende historien i Harry Potter-serien: Harry Potter og barnets forbannelse! Historien er satt etter at Harry Potter ble uteksaminert fra Hogwarts og ble en mann, far og en overarbeidet ansatt. Basert på den originale historien til J. K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany, er dette fortryllende todelte stykket en opplevelse man ikke vil gå glipp av. Se det på Broadway i New York!

Høydepunkter

- Opplev den åttende historien i Harry Potter-serien
- Få tak i de heteste billettene i byen
- Se hva som skjedde etter at Harry Potter vokste opp
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien

Hva kan jeg forvente?

I løpet av sin tid som student ved Hogwarts var det alltid vanskelig å være Harry Potter. Nå er han en overarbeidet ansatt i myndigheten for magi, mann og en far til tre barn i skolealderen, og det er ikke mye enklere. Mens Harry sliter med hendelser fra sin fortid som nekter å bli der de hører hjemme, er hans yngste sønn, Albus, i ferd med å gå inn i sitt første år som student ved Hogwarts.

På sin første tur til skolen blir Albus venn med ingen ringere enn Scorpius Malfoy - sønnen til Harrys tidligere fiende, Draco Malfoy. Dette fører til at Albus blir sortert inn i Slytherin, sammen med Scorpius, der de to vennene blir mobbet. En tanke vokser i Albus sinn; han føler at han lever i farens skygge og Harry vet ikke hvordan han skal takle sønnens problemer. Og når Albus får en Time-Turner i sitt eie, tar ting flere kronglete vendinger.

Når fortid og nåtid smelter sammen, lærer både far og sønn den ubehagelige sannheten; noen ganger kommer mørket fra uventede steder.

Harry Potter og barnets forbannelse er den åttende historien i serien og den første offisielle Harry Potter-historien som blir presentert på scenen. Stykket har vunnet 24 store teaterpriser i Storbritannia og er det mest prisvinnende skuespillet i historien til Olivier Awards, med en rekord på ni priser, inkludert "Best New Play". Her er din sjanse til å vitne den fortryllende verden som er skapt av J. K. Rowling, som kommer til å leve på scenen.

Det blir ikke mer magisk enn det!
 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Du kommer til å motta din bestillingsbekreftelse kort tid etter at bestillingen din er gjennomført.

Din e-billett vil bli sendt rett til din e-post 2 uker i forkant av dato for forestillingen. Mobile billetter blir akseptert.

Når billetter til en musikal i New York blir bestilt, garanteres du alltid de beste tilgjengelige seter på det tidspunktet du bestiller. Vi har ikke mulighet til å påvirke nøyaktig hvilke seter og hvilke seterekke, siden det er teateret som beslutter tildelingen av seter. Disse kan ikke endres, ettersom de var de beste tilgjengelige setene  ved tidspunktet for din bestilling.

Åpningstider

Vennligst sjekk reservasjonskalenderen for dato og tidspunkter.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 3 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

Harry Potter and the Cursed Child

Adresse
213 West 42nd Street New York NY US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine