Billetter til: Hamilton
Fra kr 1,240

Hamilton

Hamilton vises på Broadway i New York! Se selv hvorfor Hamilton er en av de mest omtalte musikalene i historien. Lin-Manuel Mirandas mesterverk kombinerer moderne musikalske stiler for å fortelle historien om Alexander Hamilton, en foreldreløs innvandrer som ble en nøkkelspiller i grunnleggelsen av USA.
 

Høydepunkter

- Sikre deg billetter til denne utrolige Broadway musikalen
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Nyt den Academy Award-vinnende musikken
- Nyt den spennende koreografien og de forbløffende visuelle effektene

Hva kan jeg forvente?

Hvis du har lengtet etter å se Hamilton, er dette sjansen din! Det går ikke å overdrive fenomenet Hamilton, som vant nesten alle priser som fantes da den hadde premiere i 2016. Skribent Lin-Manuel Mirandas partitur er fullspekket med innslag som blander hip-hop, jazz, blues, rap, R&B og Broadway . Den unge og talentfulle rollebesetningen tar historien om "the founding fathers" (grunnleggerne), støver av den og forteller historien på en frisk og kraftfull måte.

Alexander Hamilton var bare en tenåringsinnvandrer fra Vestindia da han begynte å klatre opp den politiske stigen, takket være hans imponerende intellekt og hans sult etter suksess. Hamilton blir til slutt George Washingtons høyre hånd. Men Hamiltons historie er komplisert av heftige rivaliseringer, ulovlige kjærlighetsforhold og den politiske uroen som omgir den revolusjonære krigen. Hva slags merke vil Hamilton forlate - og hva slags land vil han hjelpe til med å danne?

Dette er historien om Amerika da, som fortalt av Amerika nå.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Du kommer til å motta din bestillingsbekreftelse kort tid etter at bestillingen din er gjennomført.

Din e-billett vil bli sendt via e-post til deg innen 24 timer. Mobile billetter godtas.

Når billetter til en musikal i New York blir bestilt, garanteres du alltid de beste tilgjengelige seter på det tidspunktet du bestiller. Vi har ikke mulighet til å påvirke nøyaktig hvilke seter og hvilke seterekke, siden det er teateret som beslutter tildelingen av seter. Disse kan ikke endres, ettersom de var de beste tilgjengelige setene  ved tidspunktet for din bestilling.

Åpningstider

Vennligst sjekk reservasjonskalenderen for dato og tidspunkter.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 45 minutter

Veibeskrivelse

Richard Rodgers Theatre

Adresse
226 West 46th Street New York NY US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine