Waitress

Waitress

på Brooks Atkinson Theatre

Pris fra 1072 kr

Waitress er inspirert av Adrienne Shellys elskede film og er en oppløftende feiring av vennskap, moderskap og styrken til å forfølge ville drømmer.
 
Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne fantastiske musikalen
- Få de beste setene i valgte kategori
- Opplev et Academy Award-vinnende ensemble
 
Waitress på Broadway
Ettter utsolgte forestillinger på Boston’s American Repertory Theater kommer Waitress endelig til Broadway.
 
Morsom, oppløftende, overraskende pripende med original musikk samt tekster av den fem-dobbelte Grammy-nominerte Sara Bareilles, historie av den anmelderroste manuskriptforfatteren Jessie Nelson og regi av Tony Award-vinner Diane Paulus.
 
Tony Award-vinneren Jessie Mueller spiller Jenna, en servitrice og ekspert i å lage kaker, som sitter fast i en liten by og et ekteskap uten kjærlighet. Hun stilles overfor en uventet graviditet, og frykter at hun blir nødt til å gi opp drømmen om å åpne sin egen kakebutikk for altid... inntil en bakekonkurranse i en nærliggende region, og byens flotte nye lege tilbyr hende en fristende oppskrift på lykke. Støttet av sitt uortodokse team av kollegaer, servitriser og lojale kunder, finner Jenna den hemmelige ingrediensen som hun hele tiden har savnet - mot.

Broadway-ensemblet inkluderer Eric Anderson, Christopher Fitzgerald, Drew Gehling, Kimiko Glenn, Dakin Matthews, Keala Settle, with ensemble members Charity Angél Dawson, Jeremy Morse og Stephanie Torns. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med til teateret.

Viktig informasjon:
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid bli innvilget de beste ledige plasser på tidspunktet for bestillingen din. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan dele ut plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

 

 

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Brooks Atkinson Theatre
256 West 47th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Bestilling fra
2016-04-24

Spilletid:
2 Hours 30 Minutes

Veibeskrivelse


Take the subway to 49th St. station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv