The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

på Majestic Theatre

Pris fra 1288 kr

Phantom of the Opera er Broadways lengstlevende musikal! Bestill billetter til musikalen over alle musikaler hjemmefra og gjør deg klar til en opplevelse du sent vil glemme!

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne publikumsfavoritten
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Opplev den prisbelønte musikalklassikeren
- Nyt den utrolige scenografien samt spesialeffektene

Hva handler The Phantom of the Opera om?
Phantom of the Opera er basert på en klassisk fransk thriller om en deformert komponist som hjemsøker operahuset i Paris.

Det ensomme, romantiske spøkelset veileder og komponerer operaer for Christine, en nydelig, ung aspirerende sopranstjerne. Idet Christines status stiger, og en kjekk frier fra hennes fortid kommer inn i bildet, blir Fantomet gal. Han terroriserer operahuset eiere og selskap på morderisk vis. Christine lar seg likevel tiltrekke av den mystiske mannen.

Visste du dette om Phantom of the Opera?
The Phantom of the Opera er et musikalfenomen med noe av den mest ekstravagante scenografien, kostymene og spesialeffektene noen gang brukt på en scene. Rundt om i verden har Phantom of the Opera blitt vist i over 90 byer og den har vunnet mer enn 50 teaterpriser, blant annet sju 1988 Tony Awards, en av dem for beste musikal.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til teateret. 

Hvem er musikalen egnet for?
Phantom of the Opera er for folk flest, både hyppige musikalgjester og folk som er i teateret for første gang. Musikalen er ikke egnet for små barn da visse scener er skumle - det handler tross alt om Operafantomet. Det anbefales at man er minimum 10 år. Barn under 5 år har ikke adgang til teateret.

Hvor lenge varer musikalen?
The Phantom of the Opera varer ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Hvem er teamet bak?
Den verdensberømte engelske komponisten Andrew Lloyd Webber står bak denne musikalproduksjonen. Harold Prince regisserer og Cameron Mackintosh produserer.

Viktig informasjon:
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid bli innvilget beste ledige plasser på tidspunktet for din bestilling. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan utnevne plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

Fantastisk 4.5

4.5 11 kunder
Phantom of the Opera - New York

Nydelig, barokt teater, men uhøflig betjening! :-( Flotte kulisser og kostymer og vakker musikk. Rollen som Christine ble godt ivaretatt, operafantomet og greve Raoul fremsto som merkbart svakere her enn i London. Alt i alt likevel en god opplevelse.

Henny
TOR, 16 FEB 2017
4.5
Fantastisk Phantom

Phantom of the Opera på Majestic Theatre var en flott forestilling og fantastisk stemmeprakt hos the Phantome. Litt slitt teater, men stort å se en Broadway forestilling.

Anne, Bekkestua
SØN, 19 JUL 2015
4.5
Fantastisk..

Dyktige skuespillere, flott musikk, og fantastiske kulisser :-)

Turid regine, Spydeberg
ONS, 17 JUN 2015
4.5
Magisk forestilling

Magisk og vakkert . Det beste jeg har sett ! Kan anbefales !!!

Heidi, Kristiansand
TOR, 06 NOV 2014
4.5
The Best

Kan ikke si annet enn at hvis du er i New York MÅ du få med deg The Phantom of the Opera, det var bare helt fantastisk. Tror faktisk jeg vil si at dette var den beste teater forestillingen jeg noen gang har vært på.

Trine, Jessheim
FRE, 30 MAI 2014
4.5
Pensjonist

Vi så Phantom of the Opera i N.Y. 7. mai. En helt fantastisk oppsetning, ikke bare når det gjaldt sangerne, men hele sceneoppsetningen var jo spektakulær med stadig nye overraskelser! For ikke å snakke om kostymene! Kanskje ikke så rart at den har gått i 25 år i strekk på Broadway.

Frida, Oslo
LØR, 10 MAI 2014
4.5
En fantastisk oppsetning!!

Beste oppsetning jeg har sett av Phantom Of The Opera!!!
Mary Michael Patterson som Christine er utrolig bra verdt en reise i seg selv!!
Hun er av en annen verden!!

Frank, Lysaker
FRE, 24 JAN 2014
4.5
Lærer

Jeg har gledet meg lenge til å se The Phantom på Broadway. Det var enda bedre enn jeg hadde trodd!! Musikken er jo heftig, og det var fantastisk med levende orkester. For ikke å snakke om regien og spesialeffektene!! Tenk at det er mulig å lage slikt teater. Vil aldri glemme dette.

Aina irene, Oppegard
LØR, 21 DES 2013
4.5
Musical

Veldig bra. Anbefales.

Steinar, Melandsjø
FRE, 11 OKT 2013
4.5
En helt fantastisk musikkopplevelse, ikke minst takket være de to hovedrolleinnehaverene, Peter Jøback og Marni

Anbefales på det varmeste, utrolig sang og et spektakulært sceneshow med utrolige kostymer! 25 årsjubileum i år for The Phantom of the Opera på Broadway, ikke rart.....

Karin, Trondheim
MAN, 12 AUG 2013
4.5
Stor opplevelse. Flott musikk og skuespillere med fantastiske stemmer. Imponerende sceneteknikk. I det hele tatt storslagent, men med litt mer humor i stykket hadde det vært fullkomment

Stor opplevelse. Flott musikk og skuespillere med fantastiske stemmer. Imponerende sceneteknikk. I det hele tatt storslagent, men med litt mer humor i stykket hadde det vært fullkomment

Rune braanaas, Lillehammer
LØR, 13 JUL 2013
4.5

 

4.5

Fantastisk 4.5

11 kunder

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Majestic Theatre
245 West 44th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Mandag og onsdag til lørdag kl. 20:00 - tirsdag kl. 19:00

Matiné
Onsdag og lørdag kl. 14:00

Bestilling fra
1988-01-26

Spilletid:
2 timer og 30 min.

Veibeskrivelse


Ta subway'en til Times Square - 42nd St. stasjon.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv