Mean Girls

Mean Girls

på August Wilson Theatre

Pris fra 839 kr

Basert på den populære jentefilmen fra 2004, går Mean Girls rett til hjertet på en hysterisk måte om hva det betyr å være en sann venn, en verdig nemesis, og fremfor alt, et menneske.

Høydepunkter: 
- Opplev scene-versjonen av den ikoniske filmeen Mean Girls
- Nyt komedien om vennskap og konkurrenter
- Husk å gå kledt i rosa på onsdager

Mean Girls på scenen i New York
Cady Heron har vokst opp på en afrikansk savanne, men ingenting forberedte henne på den vilde og brutale tilværelsen i hennes nye hjem: Illinois. 

Hvordan vil denne naive ferskingen stige til topps i popularitetens rangorden? Ved å takle The Plastics, en trio med lioniserte frenemier ledet av den sjarmerende, men nådeløse Regina George. Når Cady legger en plan om å kaste Regina av tronen, får hun imidlertid lære på den tøffe måten at du ikke kan komme til dronningbien, uten å bli stukket.
Mean Girls er nå en hylende morsom ny musikal fra regissør Casey Nicholaw (Aladdin, The Book of Mormon), Jefff Richmond ("30 Rock," "Unbreakable Kimmy Schmidt"), tekstforfatter Nell Benjamin (Legally Blonde) og forfatter av boken, Tina Fey ("30 Rock," Bossypants).

Du kan ikke sitte med dem, men du kan sitte blant publikum. 

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført, vil du motta en e-billett via e-post. Vennligst skriv ut din billett og ta den med deg til teateret.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

August Wilson Theatre
245 West 52nd Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Bestilling fra
2018-04-08

Spilletid:
2 hours, 30 minutes

Veibeskrivelse


Ta subway'en til 50 St. stasjon.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv