Jersey Boys

Jersey Boys

på New World Stages / Stage 1

Pris fra 855 kr

Jersey Boys er basert på historen om Frankie Valli and the Four Seasons. Den populære musikalen har blitt sett av over 1,5 millioner mennesker og er godt etablert som en av tidenes lengstlevende og mest populære forestillinger.

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne populære musikalen
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Nyt alle de store hitsene av Frankie Valli and the Four Seasons
- Opplev en feelgood musikal

Hva handler Jersey Boys om?
Jersey Boys er en musikal om Frankie Valli and the Four Seasons, og hvordan de jobbet seg fra gatene i Newark til stjernestatus. Jersey Boys er din sjanse til å få et glimt av mennene bak musikken - mafiatilknytningen, fengselsopphold, krangler og den ultimate triumfen til en av de største musikkgruppene gjennom tidene.

Jersey Boys har hits som "Sherry, '' Big Girls Don't Cry, '' Can't Take My Eyes Off Of You, '' Oh, What A Night 'og mange flere.

Visste du dette om Jersey Boys?
Jersey Boys har vunnet fire Tony Awards, inkludert beste musikal, beste skuespiller i en musikal, beste birolle i en musikal og beste lysdesign i en musikal.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til teateret. 

Hvem er denne musikalen egnet for?
Jersey Boys er anbefalt for personer som er minst 12 år, grunnet sterk språkbruk. Barn under 5 år har ikke adgang til teateret.

Hvor lenge varer musikalen?
Jersey Boys varer ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Hvem er teamet bak?
Regissert av Des McAnuff, med manus av Marshall Brickman og Rick Elice. Musikk og sangtekster av Bob Crewe og The Four Seasons' egen Bob Gaudio. 

Viktig informasjon:
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid bli innvilget beste ledige plasser på tidspunktet for din bestilling. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan utnevne plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

New World Stages / Stage 1
340 West 50th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Bestilling fra
2017-11-22

Spilletid:
2 Hours 30 Minutes

Veibeskrivelse


Take the subway to 50th St. station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv