Rock of Ages

Rock of Ages

på Helen Hayes Theatre

Pris fra 1657 kr

Se musikalen Rock of Ages på Broadway i New York. Hør 80-tallets beste sanger i musikalen Rock of Ages på Broadway. Kjøp billetter til Rock of Ages her!

Rock of Ages er en hyllest til 80-tallets klassiske rockekultur, og forteller den gnistrende historien om en småbyjente og en storbyrocker som forelsker seg akkompagnert av tiårets største sanger. Stort hår møter store drømmer i denne formidable forestillingen.

Alle de største sangene fra 80-tallet, inkludert 'Don't Stop Believin'', 'We're Not Gonna Take It', 'I Want to Know What Love Is', 'Wanted Dead or Alive', 'The Final Countdown' og mange fler.

Gå ikke glipp av Broadways beste party!

Les mer om Rock of Ages i London West End!

NB: Når du bestiller billetter til en teater i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

Fantastisk 4.3

4.3 12 kunder
Bra show med bra trøkk

Flotte scenekulisser, fine plasser selv om vi satt langt bak. Noe varierende sangprestasjoner, super dansing og vil anbelfale musikalen.

Marianne, Lysaker
TIR, 10 JUN 2014
4.3
Humørspreder!

Fengende kjente låter og kjempeflinke skuespillere. Mye energi og gode innslag av humor. Forestillingen endte med stående applaus!

Marit, Oslo
TOR, 29 MAI 2014
4.3
Randi

En opplevelse om man er glad i 80-talls musikk. Flinke artister og stor stemning i salen.

Randi helen, Ranheim
TIR, 25 MAR 2014
4.3
Super!

Veldig bra utført! Godt planlagt og gode replikker og sanger!
Super 80- tallsmusikk og kulisser! Anbefaler å se denne!

Catrine, Bodø
TOR, 27 FEB 2014
4.3
Mye bra musikk og full fart hele tiden.

Helen Hayes theatre er et intimt og koselig teater. Forestillingen er full av musikk, og det er full fart på scenen hele tiden. Mye bra fra 70-80 tallet, men passer bra for alle som liker musikk/pop/rock. Ingen kjente skuespillere som jeg kunne kjenne igjen, men de var likevel utrolig dyktige og profesjonelle.
Anbefales på det sterkeste

Thore, Borgen
LØR, 22 FEB 2014
4.3
Anbefales!

Helt fantastisk fra start til slutt. Selve tetateret var litt lite, men dette gjorde at man følte seg enda mer inkludert i selve showet. Det var flere momenter som fikk oss til og le. Sangerne sang fantastisk og skuespillet var kjempebra. Storkoste meg fra første til siste minutt. virkelig ett show og anbefale :D

Mari narmo, Bergen
TIR, 29 OKT 2013
4.3
Musikal

Veldig bra musikal

Eyvind, Oslo
TOR, 24 OKT 2013
4.3
Hei, har sett mange musicals etterhvert og denne var midt på treet. Mange gode sanger, men artistene var ikke blant de beste. Det virket også som de kompenserte med å sette opp lydstyrken et par hakk for høyt.

En ok opplevelse, men finnes bedre alternativer i New York.

Line, Oslo
ONS, 07 AUG 2013
4.3
Helt fantastisk morsom, fengende og livlig!

Denne musikalen har egentlig alt - den har en handling med morsomme kommentarer, veldig godt skuespill og meget bra utvalg av musikk og sanger! Flere av skuespillerne har en sangstemme som beveger de fleste - veldig bra:) Her synger man med...

Mette, Røyken
MAN, 27 MAI 2013
4.3
Morsom musical og knall musikk. Kjempefestlig opplevelse! Anbefales!!

Rock of Ages er for deg som liker 80-talls musikk. Masse driv og trøkk gjennom forestillingen. A trip down memory lanes. Man forlater salen med en godfølelse. Veldig bra!!!

Jennifer, Skien
ONS, 22 MAI 2013
4.3
Kjempe bra

Denne kommer jeg til å anbefale til alle

Tonny, Stathelle
ONS, 24 APR 2013
4.3
Dette er en kjempeforestilling!masse bra 80 talls musikk og god stemning. Artistene som er med synger utrolig bra. Anbefales på det sterkeste.

Anbefales på det varmeste! Enkelt og greit å kjøpe billetter på denne siden.

Ingelin, Indre arna
LØR, 02 MAR 2013
4.3

 

4.3

Fantastisk 4.3

12 kunder

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Helen Hayes Theatre
240 W 44th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Thursday to Saturday and Monday 8:00pm - Tuesday 7:00pm and Sunday 7:30pm

Matiné
Saturday 2:00pm and Sunday 3:00pm

Spilletid:
2 h 15 min

Veibeskrivelse


Take the subway to Times Square - 42nd St. station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn