Billetter til: Rock of Ages

Rock of Ages

5.0 (4)
Fra kr 684


Hvis du leter etter en musikal fylt med energi, tupert hår og berømte gitarriff, er Rock of Ages showet for deg. Rock of Ages, som vises in New York nå, er Broadway-musikalen som samler favoritthits fra 80-tallet.

Høydepunkter

- Velg dine egne seter
- Soundtrack fullt av hits fra 1980-tallet
- En historie om kjærlighet, vennskap og musikk

Hva kan jeg forvente?

Rock of Ages er historien om en liten byjente, en bygutt og en rock 'n' roll-romanse på Sunset Strip. Det elektriske soundtracket inneholder favorittlåtene fra 80-tallet som for eksempel Pat Benatar, Bon Jovi, Twisted Sister, Poison og Joan Jett! Hardrock i kombinasjon med kraffulle ballader med sanger som "Can't Fight This Feeling", "I Wanna Know What Love Is", "Here I Go Again" og "Don't Stop Believin '"!

Sherrie Christian flytter til Hollywood i håp om å gjøre det stort som skuespiller. Hun møter Drew Boley, en håpefull musiker, og får, med hans hjelp, jobb som servitør i en rock 'n' roll bar. Selv om den populære baren trekker kjente band, er den dømt til riving på grunn av utbygging av byen. Rockerne og vennene deres ønsker å redde baren, men hvor langt er de villige til å gå?

Gjør deg klar til en kveld full av rock'n'roll - eller i det minste til gardinen går ned!

Hvordan fungerer det?

Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer billettene på e-post. Du kan vise disse fra mobiltelefonen eller skrive ut en kopi og ta med til teateret.

Åpningstider

Mandag-lørdag: kl.20:00
Lørdag-søndag: kl.14:00
Søndag: kl.19:00

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

New World Stages

Adresse
340 W 50th St New York, NY 10019

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine