Kontakt oss

Klikk på rubrikken som passer til din forespørsel.

Bestilling

Den enkleste, raskeste og sikreste metoden for bestilling av billetter er å foreta en bestilling på denne websiden. Du kan også ringe vår helpdesk (engelsk- og skandinavisktalende stab) på 21 62 89 60 med spørsmål, men bestillingen må du gjøre selv online på vår side. Du kan også sende dine spørsmål via vårt kontaktskjema som finnes på denne siden og så vil vi komme tilbake til deg så raskt som mulig

Savner du din e-billett? Fyll inn din e-postadresse og ditt bestillingsnummer, og så sender vi den til deg en gang til:

Kansellering

Generelt kan du ikke kansellere, refundere eller endre noen bestilte og betalte billetter i New York, noe vi informerer om tidlig i bestillingsprosessen, og noe du bekrefter når du aksepterer våre vilkår og betingelser.

Vi vil selvfølgelig gjøre hva vi kan for å hjelpe deg om du er så uheldig at du ikke kan bruke dine billetter. Vennligst kontakt oss via vårt kontaktskjema på denne siden og vi vil gjøre vårt beste for å prøve å endre din bestilling, kansellere din bestilling eller prøve og selge dine billetter på nytt til andre klienter, men vi kan ikke love noe!.

Om vi får kansellert eller solgt dine billetter på nytt til andre klienter vil det ta noe tid før du får en refusjon. Det kan ta opp til 1-2 uker etter hendelsesdatoen. Du må også akseptere at om vi får kansellert eller solgt dine billetter på nytt kan det være et kanselleringsgebyr/omsalgsgebyr for hver billett. Om vi ikke får kansellert eller solgt dine billetter på nytt vil det ikke påløpe noe gebyr.

Avbestillingsbeskyttelse

Her hos NewYorkMusikaler.no kan du bestille avbestillingsbeskyttelse, som dekker hele billetten din, dersom uhellet er ute og du, reisefølget ditt eller en nær slektning av deg blir syk

Pris:
Avbestillingsbeskyttelsen koster 7% av den totale kjøpesummen.

Avbestillingsbeskyttelsen vår dekker:
Du vil få hele billetten din refundert (minus tillegget for avbestillingsbeskyttelsen) dersom en av dine nærmeste slektninger (mann, kone, barn, søsken eller foreldre) eller reisefølget ditt blir syk, rammes av en ulykke eller dør. Avbestillingsbeskyttelsen gjelder frem til du begynner reisen din, når du går ombord på flyet, toget osv. i hjemlandet ditt.

Bestilling av vår avbestillingsbeskyttelse
Avbestillingsbeskyttelsen vår kan kun bestilles sammen med billetten din, og ikke separat. Den er gyldig fra og med bestillings- og kjøpsdatoen. Tillegget for avbestillingsbeskyttelsen vil ikke bli refundert.

Melding om avbestilling
Dersom du ønsker å bruke avbestillingsbeskyttelsen din må du gi oss beskjed på e-post: helpdesk@ticmate.com før arrangementets dato. Hvis ikke vil ikke avbestillingsbeskyttelsen være gyldig.

Legeerklæring
Det vil ikke bli gitt refusjon uten gyldig legeerklæring. Erklæringen må ikke sendes senere enn to uker etter arrangementets dato. Legg også ved en kopi av avbestillingsbeskyttelsen din. Legeerklæringen må inneholde doktorens navn, adresse og telefonnummer.
Vær vennlig å sende legeerklæringen og kopi av avbestillingsbeskyttelsen din pr. post til vår adresse:
NewYorkMusikaler.no / Ticmate AB
Filipstad Brygge 1
NO-0252 Oslo

Hvis andre enn du som har kjøpt billetten avbestiller:
Hvis andre enn du som har kjøpt billetten ønsker å avbestille må du i tillegg til legeerklæringen sende oss et bevis på at dere skulle reise sammen. Dette kan for eksempel være en kopi av fly- eller hotellbestillingen deres.

Forsikringen dekker ikke:
- Hvis du har glemt å ta med deg e-billetten eller bestillingsbekreftelsen din.
- Hvis du kommer for sent til arrangementets, og dermed ikke slipper inn.
- Hvis du angrer billettkjøpet ditt.
- Hvis du ikke rekker frem til arrangementet i tide på grunn av transportproblemer som verken vi eller arrangøren er ansvarlig for pga. streik på flyplassen, blant flyselskapene eller hos andre offentlige transportselskaper.
- Hvis du kommer for sent til flyet ditt.
- Hvis du blir syk, rammes av ulykke eller noen dør mens du ER i New York.
- Hvis det skjer en naturkatastrofe som vulkanutbrudd, oversvømmelse, snøstorm eller jordskjelv.
Vår avbestillingsbeskyttelse kan ikke tegnes for grupper på 9 personer eller mer.

Ledelse

Om du har behov for å komme i kontakt med ledelsen for NewYorkMusikaler.no, vennligst bruk kontaktskjemaet under. Ledelsen kan hjelpe deg med spørsmål angående dårlig service fra vår helpdesk, jobbsøknader eller om du er interessert i å bli leverandør

Din e-post *
Navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din melding
En kopi sendes til e-post-adressen din

NewYorkMusikaler.no powered by Ticmate

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige

Norge:
Ticmate Aksjeselskap
Brønnøysundregistrene
Organisasjonsnr 993 406 449

Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Sverige
Org nr. 556710-6017
VAT nr. SE556710601701

Epost Epost 21 62 89 60 21 62 89 60
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv