Chicago

Chicago

på Ambassador Theatre

Pris fra 1115 kr

Chicago the Musical er en fengslende historie om grådighet, mord, og showbiz. Det er den lengstlevende amerikanske musikalen på Broadway, og den er vinneren av seks Tony Awards, to Olivier Awards, en Grammy og utallige stående ovasjoner. Med andre ord kommer du ikke til å bli skuffet!

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne spennende musikalen
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Opplev den prisbelønte musikalen

Hva handler Chicago om?
Chicago forteller historien om to rivaliserende mordere i Cook County Fengsel. Nattklubbstjernen Velma sitter inne for å ha drept sin mann og søster etter å funnet dem i seng sammen. Den engasjerte korjenta Roxie sitter inne for å ha drept elskeren hun var utro mot sin mann med.

Med den ene showstopperen etter den andre utvikler historien seg, og dansernes bevegelser er like sexy og dampende som de var i 1975 da Chicago the Musical først dukket opp.

Så kom og se tidenes lengstlevende amerikanske musikal på Broadway og mal byen rød med våre to mordere Roxie Hart og Velma Kelly, og deres hotshot-advokat Billy Flynn.

Musikken i Chicago er like fantastisk og klassisk som musikalen i seg selv, og inneholder store hits som "All That Jazz", "Funny Honey", "Mr. Cellofan "," Nowadays "og" Razzle Dazzle "

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til teateret. 

Hvem er musikalen egnet for?
Chicago er anbefalt for folk fra 13 år og oppover.

Hvor lenge varer musikalen?
Chicago varer i 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Viktig informasjon:
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid bli innvilget beste ledige plasser på tidspunktet for din bestilling. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan utnevne plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

Fantastisk 4.5

4.5 2 kunder
Pensjonist

Orkester, dansere og alle som sang - det beste vi har opplevd. Helt superb. Fantastisk koreografi. Ellevill begeistring.

Gunnar, Oslo
ONS, 09 SEP 2015
4.5
Sjarmerende

En sexy og sjarmerende oppsetning. Ensemblet har fullt trøkk, selv om forestillingen har gått i årevis. Overraskende og spennende sceneløsninger.

Tore, Elverum
LØR, 19 OKT 2013
4.5

 

4.5

Fantastisk 4.5

2 kunder

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Ambassador Theatre
219 West 49th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Mandag, tirsdag og torsdag til lørdag kl. 20:00 - søndag kl. 19:30

Matiné
Lørdag og søndag kl. 14:30

Bestilling fra
2003-01-29

Spilletid:
2 timer og 30 min.

Veibeskrivelse


Take the subway to 50th St. station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv