End of the Rainbow

End of the Rainbow

på Belasco Theatre

Pris fra 962 kr

Se End of the Rainbow på Broadway i New York, en hyllest til Judy Garland og Broadway. Kjøp billetter til End of the Rainbow på Broadway i New York her!

Judy Garland nærmer seg et comeback (igjen) i 1968 der hun kjemper for å være mer enn jenta med "Over the rainbow"! Vi følger vår kjære Judy i dette artige dramaet hvor vi får et unikt innsyn i livet til denne amerikanske skatten.

End of the Rainbow inneholder noen av miss Garland's mest minneverdige sanger, inkludert 'The Man That Got Away', 'Come Rain Or Come Shine', 'The Trolley Song' og selvfølgelig 'Somewhere Over The Rainbow'!

NB: Når du bestiller billetter til en teater i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Belasco Theatre
111 West 44th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Tuesday and Thursday 7:00pm - Wednesday, Friday and Saturday 8:00pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2:00pm - Sunday 3:00pm

Bestilling fra
2012-04-03

Spilletid:
2 h 10 min

Veibeskrivelse


Ta subway'en til Times Square - 42nd St. stasjon.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn