Channeling Kevin Spacey

Channeling Kevin Spacey

på St. Luke's Theatre

Kjøp billetter til Channeling Kevin Spacey på Broadway i New York. Det morsomme Channeling Kevin Spacey på Broadway i New York. Kjøp billetter her!

I Channeling Kevin Spacey møter vi stakkarslige Charlie som er lett å overkjøre og som sitter fast i en blindgate av en jobb. En dag får Charlie en åpenbaring og bestemmer seg for å forandre på det kjedelige livet sitt.

Fans av Kevin Spacey og Al Pacino vil virkelig nyte dette stykke da det kanaliserer begge disse skuespillerne i en destruktiv og overstadig miks.

MERK: Kevin Spacey og Al Pacino er ikke med i stykket!

NB: Når du bestiller billetter til en forestillning i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller radnummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte plassnummerene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

St. Luke's Theatre
308 W 46th Street (btwn 8 & 9 ave)
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Friday and Saturday 8:00pm - Sunday 7:00pm

Bestilling fra
2011-04-17

Spilletid:
1 h 20 min, ingen paus

Veibeskrivelse


Take the subway to 49th St. Station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn