Billetter til: Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

4.8 (93)
Fra kr 834

Ikke gå glipp av Christmas Spectacular på Radio City Music Hall i New York! Radio City Christmas Spectacular presenterer som alltid et enestående juleshow med universell appell som løfter humøret og skaper minner.

Høydepunkter

- Sikre deg billetter til dette spektakulære showet
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Opplev et juleshow helt uten like
- Se de utrolige danserne The Rockettes

Hva kan jeg forvente?

Hva er Christmas Spectacular?
Radio City Christmas Spectacular har blitt sett av mer enn 80 millioner mennesker gjennom årene, og blitt vist i mer enn 60 byer over hele Nord-Amerika.

På forestillingen får du blant annet oppleve blendende kostymer og fantastiske spesialeffekter! Scenen lyser opp i det The Rockettes utfører dansebevegelsene sine med imponerende presisjon, i noen av de mest utfordrende nummerne noensinne oppfunnet.

Like unik i dag som den var i 1933 - Radio City Music Hall er Amerikas showplace. Det er bare verdens største innendørsteater som kan huse en så spektakulær julefeiring.

Ikke gå glipp av denne utrolige feiringen - bli med og skap nye minner som vil vare livet ut! 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene mine?
Billettene kommer på e-post kort tid etter at bestillingen er fullført. Vennligst ta med en printet kopi til teateret, eller vis billetten på mobiltelefonen.

Hvor lenge varer forestillingen?
Radio City Christmas Spectacular varer 1 time og 30 minutter.

Viktig informasjon

Når du bestiller billetter til en forestilling i New York vil du alltid bli innvilget beste ledige plasser på tidspunktet for din bestilling. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan utnevne plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

Billettkategorier

Er det barnebilletter tilgjengelig?
Nei, det er dessverre ikke barnebilletter tilgjengelig, men barn under 2 behøver ikke en billett hvis de ikke opptar et eget sete men sitter på foreldrenes fang.

Is this suitable for me?

Hvem passer forestillingen for?
Radio City Christmas Spectacular er designet for publikum i alle aldre, alt fra de aller yngste til mer erfarne teatergjengere. Mange gjester kommer tilbake år etter år, og overleverer tradisjonen til yngre generasjoner.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 1 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

Radio City Music Hall

Adresse
1260 Ave of the Americas New York, USA NY 10020

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine