Billetter til: The Phantom of the Opera
Fra kr 383

The Phantom of the Opera

4.8 (260)

Phantom of the Opera er Broadways lengstlevende musikal! Bestill billetter til musikalen over alle musikaler hjemmefra og gjør deg klar til en opplevelse du sent vil glemme!

Høydepunkter

- Sikre deg billetter til denne publikumsfavoritten
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Opplev den prisbelønte musikalklassikeren
- Nyt den utrolige scenografien samt spesialeffektene

Hva kan jeg forvente?

Hva handler The Phantom of the Opera om?
Phantom of the Opera er basert på en klassisk fransk thriller om en deformert komponist som hjemsøker operahuset i Paris.

Det ensomme, romantiske spøkelset veileder og komponerer operaer for Christine, en nydelig, ung aspirerende sopranstjerne. Idet Christines status stiger, og en kjekk frier fra hennes fortid kommer inn i bildet, blir Fantomet gal. Han terroriserer operahuset eiere og selskap på morderisk vis. Christine lar seg likevel tiltrekke av den mystiske mannen.

Visste du dette om Phantom of the Opera?
The Phantom of the Opera er et musikalfenomen med noe av den mest ekstravagante scenografien, kostymene og spesialeffektene noen gang brukt på en scene. Rundt om i verden har Phantom of the Opera blitt vist i over 90 byer og den har vunnet mer enn 50 teaterpriser, blant annet sju 1988 Tony Awards, en av dem for beste musikal.

Hvem er teamet bak?
Den verdensberømte engelske komponisten Andrew Lloyd Webber står bak denne musikalproduksjonen. Harold Prince regisserer og Cameron Mackintosh produserer.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene mine?
Billettene kommer på e-post kort tid etter at bestillingen er fullført. Vennligst ta med en printet kopi til teateret, eller vis billetten på mobiltelefonen.

Hvor lenge varer musikalen?
The Phantom of the Opera varer ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Viktig informasjon

Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid bli innvilget beste ledige plasser på tidspunktet for din bestilling. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan utnevne plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

Passer dette meg?

Hvem er musikalen egnet for?
Phantom of the Opera er for folk flest, både hyppige musikalgjester og folk som er i teateret for første gang. Musikalen er ikke egnet for små barn da visse scener er skumle - det handler tross alt om Operafantomet. Det anbefales at man er minimum 10 år. Barn under 5 år har ikke adgang til teateret.

Åpningstider

Mandag og onsdag til lørdag kl. 20:00 - tirsdag kl. 19:00 Onsdag og lørdag kl. 14:00

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Veibeskrivelse

Majestic Theatre

Adresse
245 West 44th Street New York NY US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine