Billetter til: Diana: En ny muikal
Fra kr 479

Diana: En ny muikal

Opplev historien om prinsesse Diana som fulgte sitt hjerte, ønsket å gjøre verden til et bedre sted og ble en legende for sin hengivelse. Kos deg med musikalen som inneholder helt nye sanger, skapt av et prisbelønnet team, på Broadway i New York City!

Høydepunkter

- Se historien om prinsesse Diana
- Kos deg med en musikal skapt av et prisbelønnet team
- Lytt til helt nye sanger

Hva kan jeg forvente?

Lady Diana: Rørte om i monarkiet og forandret verden.

Da Lady Diana Spencer giftet seg med prins Charles i 1981, ble hun øyeblikkelig et kulturelt fenomen. Hun var dedikert til veldedighet, aktivisme og ble et stilikon som kvinner rundt om i verden ønsket å etterligne.

Men det er alltid mer med en person enn det som syns - og prinsesse Diana ville ikke bli betraktet som en trofé. Hun hadde egne meninger, hun fulgte hjertet og hun stilte opp for sin familie, sitt land og seg selv. Hun trosset forventningene, ble godt likt av de kongelige og skapte som et resultat en arv som alltid kommer bestå.

The bok for Diana: A New Musical er skrevet av Joe DiPietro og David Bryan (Tony Award-vinnende Best Musical Memphis). Musikalen er regissert av Tony Award-vinneren Christopher Ashley (Come From Away) med koreografi av Tony Award-nominerte Kelly Devine (Rock of Ages) og musikk og arrangementer av Ian Eisendrath (Come From Away). Denne oppsiktsvekkende produksjonen bringer legenden om prinsesse Di til live på scenen!

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med en printet kopi eksemplar til teatret, eller vis billetten via mobiltelefonen.

Viktig informasjon

- Dette showet anbefales for de som er over 10 år.
- Barn under 4 år får ikke lov til å være i teateret.

Åpningstider

Vennligst sjekk reservasjonskalenderen for tilgjengelige datoer og klokkeslett.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 15 minutter

Veibeskrivelse

Longacre Theatre

Adresse
220 West 48th Street New York, NY 10036

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine