Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Informasjon om sted

Lunt-Fontanne Theatre

Lunt-Fontanne Theatre

Lunt-Fontanne Theatre

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: TINA: musikalen Tina Turner
Fra kr 847

TINA: musikalen Tina Turner

5.0 (16)


Gjør deg klar for den kraftigfulle rock'n'roll-musikken til Tina Turner i musikalen basert på hennes liv! Med premiere på Broadway høsten 2019, er dette en gripende historie som du ikke burde gå glipp av!

Høydepunkter


- Velg dine egne seter
- Nyt sountracket spekket med Tina Turners hits
- Lær historien om dronningen av rock'n'roll
- En kraftfull forestilling med talentfulle sangere

Hva kan jeg forvente?

TINA avslører den ufortalte historien om en kvinne som våget å trosse begrensningen hennes alder, kjønn og rase satte. Helt fra den forsiktige begynnelse i Nutbush til den globale dronningen av rock'n'roll, brøt ikke Tina Turner bare reglene - hun skrev om dem. Nå kommer musikalen til Broadway som er laget i samarbeid med Turner selv.

TINA begynner i Nutbush, Tennessee, hvor vi møter Anna Mae Bullock - jenta som vil vokse opp til å bli Tina Turner. Anna Maes barndom er ikke lett. Foreldrene har et turbulebt forhold, og Anna Mae oppdras til slutt av bestemoren. Men når tenåringen Anna Mae flytter til St. Louis, begynner ting å gå hennes vei. Anna Mae blir oppdaget av Ike Turner og blir med i bandet hans, Kings of Rhythm. Ike gir henne scenenavnet Tina Turner, og med Tina ved mikrofonen vokser bandet frem.

Det er imidlertid en mørk side av forholdet til Ike og Tina. Ike er sint, avvisende, utro og voldelig. Selv om Tina til slutt forlater ham, er ikke kampene hennes over. Fordommene mot alder, rasismen og sexismen som gjennomsyrer musikkbransjen truer alle med å bryte henne ned. Men hun slutter ikke å kjempe, for hun er helt enkelt den beste.

Hvordan fungerer det?

Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer billetten på e-post. Skriv denne ut, eller vis den fra mobiltelefonen på teateret.

Åpningstider

Vennligst sjekk kalender for dato og klokkeslett

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 45 minutter

Veibeskrivelse

Lunt-Fontanne Theatre

Adresse
205 W 46th S New York, NY 10036

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine