Billetter til: Jagged Little Pill
Fra kr 479

Jagged Little Pill

Dette er helt nytt produkt som kan bestilles nå. Mer informasjon er på vei, så kom tilbake snart!

Basert på Alanis Morissettes banebrytende album fra 1995, kommer musikalen, Jagged Little Pill, som ser på smerte, helbredelse og de vanskelige valgene vi står overfor. Showet kommer til Broadway november 2019 etter at å ha vært helt utslogt i Boston. Denne burde du se!

Høydepunkter

- Velg dine egne seter
- Gjenopplev musikken fra Jagged Little Pill og andre Alanis-hits
- Den gripende og hjertevarme historien er skrevet av Diablo Cody (Juno)

Hva kan jeg forvente?

Familien Healys er tilsynelatende den perfekte forstadsfamilien, men utseende kan bedra. Moren i familien, Mary Jane, er besatt av å holde alt sammen og få livet til å se bra ut, til tross for at hun er avhengig av reseptbelagte tabletter, og ekteskapet hennes med Steve er veldig fjernt og livløst.

Datteren i familien, Frankie, er adoptert og av flere sårende grunner føler hun seg fremmedgjort av Mary Jane. Samtidig som denne kampen pågår, kjemper Frankie i hemlighet med sin seksualitet. I mellomtiden forsøker sønnen, Nick, å håndtere presset av å være familiens beste barn. Ting blir enda mer komplisert når Nicks beste venn, Andrew, blir beskyldt for å voldta Frankies venn, Bella.

Når sprekkene under overflaten begynner å vise seg, har Healys et valg å ta, skal de holde fasaden oppe, eller prøve å møte de harde sannhetene om seg selv?

Hvordan fungerer det?

Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer billettene på e-post. Du kan vise disse på mobiltelefonen eller skrive ut en kopi.

Åpningstider

Vennligst sjekk kalender for datoer og klokkeslett.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

Broadhurst Theatre

Adresse
235 West 44th Street New York, NY 10036

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine