Billetter til: To Kill A Mockingbird

To Kill A Mockingbird

 
Fra kr 495

To Kill a Mockingbird forteller en historie om raseurettferdighet, utdaterte kjønnsroller og uskrevne lover gjennom øynene til en jente som heter Scout. Bestill billetter til den nye Broadway-tilpasningen av Harper Lees klassiske roman, skrevet av Aaron Sorkin som for tiden spilles på Shubert Theatre.

Høydepunkter

- Velg dine egne seter
- Se Aaron Sorkins tilpasning av Harper Lees klassiske roman
- Se Ed Harris som Atticus Finch fra 5. november 2019

Hva kan jeg forvente?

To Kill a Mockingbird er historien om Scout Finch, en ung jente som blir myndig i Alabama i løpet av 1930-årene. Det er også historien om faren hennes, Atticus Finch, en hvit forsvarer, som påtar seg saken om en svart mann som er tiltalt for voldtekt. Utover dette er det en historie om depresjonstiden i det amerikanske sør som er høysetet for moral, kjønnsulikheter og raserettuferdighet.

To Kill a Mockingbird er blitt tolket på mange måter som for eksempel filmen fra 1962, som kom bare to år etter romanens utgivelse. Men det tok nesten seksti år før historien kom til Broadway. Denne nye scenetilpasningen, som debuterte på Broadway i 2018, er tydelig av mange grunner. Manuset er skrevet av Aaron Sorkin, en prisbelønnet TV-skribent (The West Wing, The Newsroom, Sports Night). Rollene til Scout, 10år, og hennes tretten år gamle bror spilles av voksne. Den ubestridte heltemoten til Atticus Finch får en nærmere undersøkelse.

Mest av alt er dette skuespillet kjent for timingen. To Kill a Mockingbird er satt til 1930-tallet og ble utgitt i 1960. I dag er spørsmålene den stiller like aktuelle, men på en annen måte. Hvorfor er raserettslig urett så forankret i amerikansk kultur? Hvordan behandler samfunnet vårt beskyldninger om seksuell vold? Hvordan kan barn utfordre historiene de hører, enten om det er i form av et rykte eller sosiale medier? To Kill a Mockingbird på Broadway svarer ikke på disse spørsmålene, men det gjør at publikum blir bevisste på dem.

Hvordan fungerer det?

Rett etter at bestillingen er fullført kommer billetten på e-post. Ta med deg en printet kopi, eller vis billetten fra mobiltelefonen.

Viktig informasjon

- Forestillingen anbefales for barn i alderen 12 år eller eldre.
- Barn under 4 år har ikke lov til å være i teateret.

Åpningstider

Vennligst sjekk kalenderen for tilgjengelige datoer og klokkeslett.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 35 minutter

Veibeskrivelse

Shubert Theatre

Adresse
225 West 44th Street New York, NY 10036

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine