Billetter til: Pretty Woman: The Musical

Pretty Woman: The Musical

Fra kr 666

Garry Marshalls Pretty Woman er en splitter ny musikal basert på en av de mest elskede romantiske komedier gjennom tidene. Den lenge ventede musikalen vil ankomme Broadway sommeren 2018.

Høydepunkter

- Nyt den ikoniske historien i levende live på scenen
- Opplev sceneversjonen av Pretty Woman
- Lytt til velkjente sanger

Hva bør jeg forvente?

Pretty Woman Walkin' Down the Street
Pretty Woman er en av de mest elskede filmene fra 1990-tallet, og lanserte dessuten karrieren til  Julia Roberts, i tillegg til å bli mal for alle fremtidige romantiske komedier.

Vivian og Edward er usannsynlige sjelefrender som overvinner alle odds, og finner hverandre... og seg selv. 

Opplev øyeblikkene du elsker fra filmen — og bli kjent med disse ikoniske karakterene på en helt ny måte — i denne strålende teatriske versjonen av en kjærlighetshistorie for tidene. 

Brakt til liv av et sterkt kreativt team med de beste innen musikk, Hollywood og Broadway, kommer Pretty Woman: The Musical garantert til å løfte ditt humør og lyse opp ditt hjerte. 

Hvem står bak produksjonen?
Scene-adapsjonen pakker med seg kraftig kreativ styrke. Marshalls visjon er oppfylt av filmens manusforfatter J.F Lawton som har skrevet librettoen, mens den kanadiske rocke-guden Bryan Adams og hans samarbeidspartner Jim Vallance sørger for musikken. Regi og koreografi står dobbeltvinner av Tony Award, Jerry Mitchell (Kinky Boots, On Your Feet!) for.

Hvordan fungerer det?

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført, vil du motta en e-billett på den e-postadressen du oppga da du bestilte. Vennligst skriv ut din billett og ta den med til teateret. 

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Printet billett

Spilletid: 2 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

Nederlander Theatre

Adresse
208 West 41st Street New York NY US

×