Billetter til: Mean Girls

Mean Girls

Fra kr 748

Basert på den populære jentefilmen fra 2004, går Mean Girls rett til hjertet på en hysterisk måte om hva det betyr å være en sann venn, en verdig nemesis, og fremfor alt, et menneske.

Høydepunkter

- Opplev scene-versjonen av den ikoniske filmeen Mean Girls
- Nyt komedien om vennskap og konkurrenter
- Husk å gå kledt i rosa på onsdager

Hva bør jeg forvente?

Mean Girls på scenen i New York
Cady Heron har vokst opp på en afrikansk savanne, men ingenting forberedte henne på den vilde og brutale tilværelsen i hennes nye hjem: Illinois. 

Hvordan vil denne naive ferskingen stige til topps i popularitetens rangorden? Ved å takle The Plastics, en trio med lioniserte frenemier ledet av den sjarmerende, men nådeløse Regina George. Når Cady legger en plan om å kaste Regina av tronen, får hun imidlertid lære på den tøffe måten at du ikke kan komme til dronningbien, uten å bli stukket.
Mean Girls er nå en hylende morsom ny musikal fra regissør Casey Nicholaw (Aladdin, The Book of Mormon), Jefff Richmond ("30 Rock," "Unbreakable Kimmy Schmidt"), tekstforfatter Nell Benjamin (Legally Blonde) og forfatter av boken, Tina Fey ("30 Rock," Bossypants).

Du kan ikke sitte med dem, men du kan sitte blant publikum. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført, vil du motta en e-billett via e-post. Vennligst skriv ut din billett og ta den med deg til teateret.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Printet billett

Spilletid: 4 timer 10 minutter

Veibeskrivelse

August Wilson Theatre

Adresse
245 West 52nd Street New York NY US

×