Billetter til: Musikalen Frost (Frozen)

Musikalen Frost (Frozen)

4.7 (47)
Fra kr 667

Denne fantastiske nyproduksjonen av den elskede Disney-filmen Frost er skapt for scenen av et prisbelønnet team, og kommer til liv på Broadway. Bli med Anna på en søken for å redde søsteren Elsa i denne tidløse historien om to søstre dratt fra hverandre av en mystisk hemmelighet.
 

Akkurat nå har vi ett supert tilbud til musikalen FROST. Spar 40% på billettene når du booker hos oss!

Høydepunkter

 
- En produksjon som vil glede og forbløffe
- Frost for første gang på Broadway
- Velkjent musikk blandet med mange nye sanger
- Prisbelønnet team
 

Hva kan jeg forvente?

Musikalen Frost er en forsterket versjon av den animerte historien som feide over verden. Med mer enn dobbelt så mye musikk som filmen, utvider også den 2-akters lange sceneproduksjon historien. Den Oscar-vinnende duoen Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez har skrevet flere nye sanger som tar plass sammen med filmens velkjente melodier (inkludert den Oscar-vinnende "Let It Go") Jennifer Lee, filmens manusforfatter og medregissør , har skrevet boka. Tony-vinneren Michael Grandage regisserer, og Tony-vinneren Rob Ashford er koreograf.

Som alle barn over fem år kan fortelle deg, er Elsa og Anna søstre og prinsesser av Arendelle. Elsa har den magiske evnen til å skape snø og is, et talent som kan være fantastisk - eller skadelig. Elsa er redd for hva kreftene hennes kan gjøre, og undertrykker magien og distanserer seg fra søsteren. Men et tiår senere, rett etter at Elsa blir dronning av Arendelle, mister hun kontrollen over kreftene sine og blir tvunget til å flykte fra riket. Nå er det opp til Anna og vennene å hjelpe Elsa. Kan de få Elsa til å akseptere seg selv? Hvordan kan de bryte de iskalde kreftene hennes? Kan de hjelpe henne med å bli mindre fremmedgjort? Og enda viktigere; er Elsa villig til å endre seg?
 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Billettene kommer på e-post kort tid etter at bestillingen er fullført. Vennligst ta med en printet kopi til teateret, eller vis billetten på mobiltelefonen.

Åpningstider

Tider for showet kan variere. Vennligst sjekk kalenderen når du planlegger besøket.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

St. James Theatre

Adresse
246 West 44th Street New York NY US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine