Spider-Man: Turn Off the Dark

Spider-Man: Turn Off the Dark

på Foxwoods Theatre

Pris fra 1150 kr

Spider-Man, Turn Off the Dark på Broadway i New York er den utrolige historien – nå som musikal! – om en gutt med superedderkoppkrefter. Kjøp dine billetter til Spider-Man, Turn off the dark i New York her!

Husker du Peter Parker og hans eventyr som Spiderman? Spider-Man, Turn Off the Dark forteller historien om en gutt som ble bitt av en edderkopp og som etter en stund oppdager at han har superkrefter, evner til å spinne nett og andre kule eddekoppliknende krefter.

Det er ikke lett å være en nerdete tenåring som er forelsket i naboen sin, Mary Jane, samtidig som han kjemper mot den gale vitenskapsmannen Norman Osborn, hvis alter ego er skurken The Green Goblin. For ikke å nevne Arachne, en vakker, forførerisk edderkoppgudinne som har store planer for vår superhelt.

Hvis du elsket Spidermanfilmene vil du så absolutt forelske deg i denne Broadwaymusikalen om Spider-Man.

NB: Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Foxwoods Theatre
213 West 42nd Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Tuesday to Thursday 7:30pm - Friday and Saturday 8:00pm

Matiné
Wednesday 1:30pm - Saturday 2:00pm and Sunday 3:00pm

Bestilling fra
2011-06-14

Spilletid:
2 h 30 min

Veibeskrivelse


Take the subway to Times Square - 42nd St. station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn