Sister Act

Sister Act

på Broadway Theatre

Pris fra 928 kr

Sister Act på Broadway i New York! En feelgood-musikal med flott musikk på Broadway i New York. Kjøp dine billetter til Sister Act i New York her!

Gospel, nonner og merkelige vennskap er ingredienser i denne utrolige feelgood-musikalen om discodivaen Deloris Van Cartier som blir vitne til et mord og gjemmer seg i et kloster, det siste stedet forbryterne vil se etter ei jente som Deloris! Deloris, som selv om hun ikke er glad for sin nye livsstil, finner et sant kall i å lede koret og å oppdage søsterskapet.

Sister Act er en musikal basert på en veldig populær film fra 1992 med Whoopi Goldberg .

NB : Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Broadway Theatre
1681 Broadway (at 53rd Street)
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Tuesday 7:00pm - Wednesday to Saturday 8:00pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2:00pm - Sunday 3:00pm

Bestilling fra
2011-04-20

Spilletid:
2 h 30 min

Veibeskrivelse


Take the subway to 50th St. station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn