Rent

Rent

på New World Stages / Stage 1

Pris fra 721 kr

Den banebrytende musikalen RENT i New York er en veldig populær musikal på Broadway. Kjøp billetter til musikalen RENT på Broadway i New York her!

Rent er løst basert på Puccini’s fantastiske opera La Boheme.

RENT er en hjertelig musikal om en gruppe utbrente venner som prøver å klare seg i New York i 1991. Vi følger dem over en rekke år gjennom deres forsøk på å lykkes samtidig som de sloss mot hindringer som sykdom, fattigdom og AIDS epidemien.

Showet er en musikal som passer alle aldersgrupper men det har alltid vært spesielt populært blant ungdom. Musikken i RENT er en blanding av drivende rockenumre og pop ballader.

NB: Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

New World Stages / Stage 1
340 West 50th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Monday and Wednesday to Saturday 8:00pm - Sunday 7:30pm

Matiné
Saturday and Sunday 2:00pm

Bestilling fra
2011-08-11

Spilletid:
2 h 30 min

Veibeskrivelse


Take the subway to 50th St. station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn