Newsies

Newsies

på Nederlander Theatre

Pris fra 1057 kr

Disneys nyeste musikal, Newsies på Broadway i New York er allerede en kjempehit. Kjøp dine billetter til Disney musikalen Newsies på Broadway i New York her!

Direkte fra å gjøre kjempesuksess med det kritikerroste før-Broadway engasjementet på Paper Mill Playhouse, kommer NEWSIES til Broadway hvor det nå blir oppslaget på Nederlander Theater i et spesielt, begrenset engasjement på 101 forestillinger – KUN! 

Inspirert av den virkelige "Avisbud-streiken i 1899", er NEWSIES historien om Jack Kelly (Jeremy Jordan) og hans gjeng med avisbud i tenårene som modig tok opp kampen med avispampene Joseph Pulitzer og William Randolph Hearst for rettferdighet og riktig lønn.

Disse temaene er ikke spennende som teater, men de er også fine undervisningsverktøy for å nå dagens yngre generasjon som nok er uvitende om musikalenes rike historiske basis. Gruppen din vil helt sikkert beveges av denne historien om ungdom som står oppreist imot alle umulige odds.

NB: Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Bestilling fra
2012-03-29

Spilletid:
2 h 15 min

Veibeskrivelse


Take the subway to Times Square - 42 St. station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn