Memphis: A New Musical

Memphis: A New Musical

på Shubert Theatre

Pris fra 962 kr

Memphis A New Musical på Broadway i New York. Memphis A New Musical handler om rock’n’roll på 50-tallet. Bestill dine billetter til Memphis i New York her!

Rock’n’roll ble født på 50-tallet og Memphis A New Musical finner sted i loslitte nattklubber, radiostasjoner og studioer i musikalinspirerte Tennessee City, USA. En skjebnesvanger natt møtes DJ Huey Calhoun og den lovende svarte sangeren Felicia Farrell på Beale Street. Dette er begynnelsen til et farlig forhold. Nå er spørsmålet om deres personlige ambisjoner og omverdenens press vil befeste forholdet deres.

Memphis A New Musical er full av energi, musikk og dans – antakelig noe av det beste du finner på Broadway i dag!

Memphis inkluderer mange populære sanger hele kvelden igjennom, fra åpningen med “Underground” til den avsluttes med ”Steal Your Rock ‘n’ Roll”.

NB: Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Shubert Theatre
225 West 44th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Tuesday 7:00pm - Wednesday to Saturday 8:00pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2:00pm - Sunday 3:00

Bestilling fra
2009-10-19

Spilletid:
2 h 30 min

Veibeskrivelse


Ta subway'en til Times Square - 42 St. stasjon.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn