Mary Poppins

Mary Poppins

på New Amsterdam Theatre

Pris fra 727 kr

Disneys populære musikal Mary Poppins settes opp på Broadway i New York! Mary Poppins trollbinder fortsatt sitt publikum i New York. Kjøp billetter her!

Ikke gå glipp av Mary Poppins, denne Broadway musikalhiten der alt kan hende hvis du lar det skje! Mary Poppins begeistrer så vel barn som voksne i dette minneverdige og magiske showet om den mystiske, unge kvinnen som dukker opp på dørterskelen til familien Banks da de som mest trenger en barnepike.

Musikalen presenterer alle de klassiske sangene “A Spoonful of Sugar”, “Chim Chim Cher-ee” og “Supercalifragilisticexpialidocious” for å nevne noen, pluss noen fengende nye melodier som er skrevet til musikalversjonen av Mary Poppins.

NB: Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

New Amsterdam Theatre
214 W 42nd Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Tuesday 7:00 - Wednesday to Saturday 8:00pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2:00pm - Sunday 3:00pm

Bestilling fra
2006-11-16

Spilletid:
2 h 40 min

Veibeskrivelse


Ta subway'en til Times Square - 42 St. stasjon

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn