Ghost The Musical

Ghost The Musical

på Lunt-Fontanne Theatre

Pris fra 1035 kr

Se Ghost The Musical på Broadway i New York. Den populære historien er nå på Broadway i New York. Kjøp billetter til Ghost The Musical i New York her!

Ghost the Musical er basert på den populære filmen med Patrick Swayze, Demi Moore og Whoopi Goldberg på rollelisten. I Ghost the Musical følger vi Molly og Sam som er veldig forelsket, selv etter at Sam en kveld blir myrdet med kaldt blod. Med hjelp fra en klarsynt forsøker Sam å kommunisere med Molly for å beskytte henne for farer og for sin egen morder!

Showet inneholder den uforglemmelige "Unchained Melody"

Les mer om Ghost The Musical i London West End!

NB: Når du bestiller billetter til en teater i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Lunt-Fontanne Theatre
205 W 46th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Monday and Wednesday to Saturday 8:00pm - Tuesday 7:00pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2:00pm

Bestilling fra
2012-04-23

Spilletid:
2 h 30 min

Veibeskrivelse


Ta subway'en til 49 St. stasjon

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn