Evita

Evita

på Marquis Theatre

Pris fra 1241 kr

Musikalen Evita på Broadway i New York, Andrew Lloyd Webber og Tim Rices mesterverk. Billetter til Evita på Broadway i New York her!

Andrew Lloyd Webber og Tim Rice’s Evita handler om Argentinas førstedames fremgang. Hun vant sine landsmenns kjærlighet etter å ha giftet seg med den militariserte presidenten Juan Peron. Det hele finner sted i Buenos Aires i årene 1934-1952, og musikalen følger Eva Duarte Peron på hennes ferd fra farløst barn til ambisiøs skuespiller, videre til latin Amerikas mektigste kvinne – og, endelig til en helgenliknende figur etter at hun døde av kreft i en alder av 33 år.

Hendelsene i Evitas liv presenteres i en sang og redigeres videre av showets forteller, Che.

Spillelisten inneholder sanger som 'Don’t Cry for Me, Argentina' (synges av Evita i den nå kjente balkongscenen), 'Another Suitcase in Another Hall', 'High Flying Adored' og legger til 'You Must Love Me' den Oscar-vinnende balladen sunget av Madonna i filmen.

Evita er en brusende kveld med Broadwayunderholdning, og kan skryte av et ensemble på 25 medlemmer og fengslende koreografi.

NB: Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Marquis Theatre
211 West 45th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Bestilling fra
2012-04-05

Spilletid:
2 h 15 min

Veibeskrivelse


Take the subway to 49th St. station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn