Cats

Cats

på Neil Simon Theatre

Pris fra 621 kr

Den prisvinnende musikalen Cats er endelig tilbake på Broadway. Ikke gå glip av den legendariske musikalen komponert av Andrew Lloyd Webber, basert på T.S. Eliots diktsamling fra 1939  “Old Possum’s Book of Practical Cats”.
 
Høydepunkter:
- Opplev den verdensberømte musikalen Cats
- Få de beste tilgjengelige plassene i din valgte kategori
- Hør megahits som 'Memory' live på scenen
 
Hva handler Cats om?
Det er Jellicle Ball-natten, tidspunktet hvor Old Deuteronomy velger hvilken katt som skal sendes til Heaviside Layer for atter å bli gjenfødt. Historien forteller kattenes individuelle kamp for å bli den heldige utvalgte som får komme tilbake til et nytt liv. Som katten Grizabella synger i hitsangen Memory: “Let the memory live again"!
 
Hvordan får jeg billettene mine? 
Kort etter at bestillingen din er gjennomført mottar du en e-billet per e-post. Skriv ut billetten og ta den med til teateret.
 
Visste du dette om Cats?
Den opprinnelige Broadway-produksjonen åpnet i 1982 på Broadways Winter Garden Theatre, hvor musikalen spilte 7,485 forestillinger over en periode på hele 18 år.
 
Hvem står bak musikalen?
Den verdensberømte engelske komponisten Andrew Lloyd Webber står bak Cats. Det kreative teamet bak den nye Broadway-produksjonen består av Mick Potter (lyddesign), Natasha Katz (lysdesign), John Napier (scene- & kostymedesign) med koreografi av Andy Blankenbuehler (basert på den opprinnelige koreografien) og assisterende regi av Gillian Lynne og regi av Trevor Nunn.
 
Viktig informasjon:
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York blir du alltid tildelt de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på hvilken rekke eller plass du får tildelt, da det er teateret som tildeler plasser til våre kunder. Omkring 36 timer etter at du har mottat den første bestillingsbekreftelsen din, mottar du en ny som viser hvilke plasser du har fått tildelt. Disse plassene kan ikke endres, da du har fått de beste plassene som var ledige på tidspunktet du bestilte. 

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Bestilling fra
2016-08-02

Spilletid:
2 Hours 20 Minutes

Veibeskrivelse


Take the subway to 7th Ave. Station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn