Vilkår

Når dine billetter har blitt kjøpt og bekreftet, kan de ikke lenger byttes, refunderes eller avbestilles. Snart etter at du har fullført din bestilling, sender vi deg din(e) kupong(er)/e-billett(er) som et PDF-dokument.

Vennligst ta en utskrift av din(e) kupong(er)/e-billett(er) og ta med en kopi til ditt reisemål. På vår(e) kupong(er)/e-billett(er) har vi presisert tydelig hvor, og om, du må veksle inn din(e) kupong(er)/e-billett(er) mot dine originale billetter, eller hvor, og om du må vise frem din(e) kupong(er)/e-billett(er) ved forespørsel.

Vennligst møt opp ved adressen oppgitt på din(e) kupong(er)/e-billett(er) på den angitte tiden. Hvis du ikke etterfølger dette, kan vi ikke garantere at du kan hente din billett, eller bli godkjent for inngang til arrangementet, siden kontoret kan være stengt eller arrangementet/hendelsen allerede kan ha startet. Ticmate kan ikke bli holdt ansvarlig for transportforsinkelser, kansellerte avganger, ekstreme værforhold eller andre hendelser som kan gjøre at du blir forsinket

Ticmate er bare en billettagent for ledelsen/arrangøren, og kan ikke bli holdt ansvarlig for arrangementet, eller innholdet av hendelsen. Heller ikke kan Ticmate holdes ansvarlig for  understudier, stedfortredere eller erstatninger.

Hvis billettene er kjøpt med tanke på videresalg til andre enn kjøperen (svartebørs), kan billetteiere risikere å bli nektet adgang til arrangementet.

Generelt sett er priser på Ticmate i nætheten av priser på billettkontoret. Ofte er prisene hos Ticmate lavere enn om du bestiller direkte fra billettkontoret. På noen arrangementer med høy etterspørsel (slik som fotballkamper), inkluderer priser hos Ticmate bestillingsgebyr på mellom 10-50 % delt mellom organisatoren, vår agent og Ticmate. For enkelte A-kamper, lokaloppgjør og internasjonale kamper kan bestillingsgebyret overstige 100 %. Billettpriser til musikaler på fredags- og lørdags-forestillinger kan være opptil 25 % høyere.

Hvis du har bestilt billetter til en fotballkamp, anbefaler vi sterkt at du leser nøye all informasjon som finnes under info om fotballklubben. Vi anbefaler spesielt at du leser grundig alle vilkår og betingelser om muligheten for spilledagen og tiden til å endre seg, sitteplasser på stadion og billettvilkår.Vi anbefaler at du leser vår FAQ, hvis du har noen spørsmål, eller du vil vite mer om våre vilkår og betingelser. Hvis du har noen spørsmål eller klager, vennligst kontakt oss på helpdesk@ticmate.com. Vennligst merk at alle klager må bli adressert til Ticmate før 14 dager har gått siden arrangementsdagen.

For å kunne bekrefte kjøpet av dine billetter, er noe personlig informasjon som navn, e-post, og mobilnummer lagret i vårt system plassert i Sverige og delt gjennom en trygg, kryptert kobling med våre tilbydere, som kan befinne seg utenfor EU hvis det er der attraksjonen er plassert. Vi lagrer ikke betalingsinformasjon, som er kryptert og sendt til vår betalingstilbyder innenfor EU. Vi og våre tilbydere er i samsvar med siste Data Protection Regulation (European General Data Protection Regulation - GDPR), og garanterer at ingen del av personlig informasjn blir delt med tredjeparter for noen grunner annet enn å levere tjenesten eller prdoduktet du har kjøpt eller forespurt på vårt nettsted eller å forbedre din kundeopplevelse hos oss.

All personlig informasjon slettes periodevis når den ikke lenger er nødvendig, og du har rett til å be om en rapport om hvilken informasjon vi har lagret og/eller be om total sletting ved å kontakte  dataprivacy@ticmate.com. Hvis du velger å bruke en tedjepart-leverandør for betaling, slik som Klarna, PayPal eller Swish, går du med på deres egne regler og vilkår for bruk og beskyttelse av informasjon. Les mer om dine rettigheter angående din personlige informasjon, hvordan vi lagrer og prosesserer den, og tredjeparts-betingelser her .

Skulle det oppstå uoverenstemmelse mellom den engelseke og andre versjoner av dette dokument, gjelder den engelske versjonen.