Mamma Mia!

Mamma Mia!

på Broadhurst Theatre

Pris fra 1059 kr

Denne livlige og muntre forestillingen er et must-see for alle ABBA-fans! Dra på Mamma Mia og opplev en kveld du sent vil glemme, full av moro, sang og dans. 

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne publikumsfavoritten
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Nyt musikken til ABBA
- Syng med på alle de store hitsene

Hva handler Mamma Mia om?
En ung dame prøver å finne faren sin før hun skal gifte seg, slik at han kan føre henne til alteret. For å finne faren hun aldri har kjent, inviterer hun tre menn fra sin mors fortid til bryluppet - uten at moren vet det!

Mamma Mia er en oppløftende historie om kjærlighet, vennskap, identitet og masse god musikk.

Mamma Mia inneholder mer enn 20 av ABBAs mest populære sanger inkl. "Dancing Queen", "Knowing Me Knowing You", "Super Trouper" og selvfølgelig "Mamma Mia!".

Visste du dette om Mamma Mia?
Mamma Mia! The Musical ble gjort om til en film i 2008. Den britiske/amerikanske/svenske musikalfilmen Mamma Mia! The Movie har et cast fylt med internasjonale stjerner. Meryl Streep spiller rollen som den enslige moren Donna Sheridan. Pierce Brosman (Sam Carmichael), Colin Firth (Harry Bright), og Stellan Skarsgård (Bill Anderson) spiller de tre mulige fedrene til Donnas datter, Sophie, spilt av Amanda Seyfried.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til teateret. 

Hvem er denne musikalen egnet for?
Mamma Mia er en musikal for folk i alle aldre, og er til og med egnet for familier med barn. Den anbefales for barn fra 6 år og oppover.

Hvor lenge varer musikalen?
Mamma Mia varer ca. 2 timer og 20 minutter, inkludert pause.

Hvem er teamet bak?
Mamma Mia er basert på en bok av Catherine Johnson og ABBAs musikk. Björn Ulvaeus og Benny Andersson står bak musikken og tekstene. Musikalen er regissert av Phyllida Lloyd.

Viktig informasjon:
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid bli innvilget beste ledige plasser på tidspunktet for din bestilling. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan utnevne plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

Veldig bra 3.7

3.7 3 kunder
Mamma Mia, for et show!

Det har i mange år vært en drøm å få overvære et show på selveste Broadway. Nå ble det virkelighet for Toril og meg, og vi ble ikke skuffet. Skuespillerne kunne både spille, danse og fremføre sine replikker med humor og stor glede. Heldigvis bestilte vi billettene lang tid i forveien, og fikk gode plasser. Vi hadde som skandinaver et pre ved å kjenne alle ABBA-melodiene, og koste oss gjennom hele forestillingen. Publikum ville ikke slippe taket, så det ble omtrent en halvtimes overtid på scenen. Det var en skikkelig bonus. Vi forlot teatret i opprømt stemning og ble en del av det sydende livet på Times Square, New York på sitt beste!

Hans, Drammen
LØR, 01 NOV 2014
3.7
tja…..

Dette var en skuffelse… Enkelte av skuespillerne kunne hverken synge eller danse og lyden var svak. Så at det ikke var "hovedskuespillerne" som spilte da vi var der, kan jo bety noe det.

Monica, Sjetnemarka
TOR, 13 MAR 2014
3.7
En opplevelse

Nesten utrolig at en forestilling er så bra etter så mange års spilletid. Våre to ungdommer som kjenner filmen ut og inn syntes det var overraskende bra spilt. Rollene som Donna og Tanya imponerte.

Anne mari, Lillehammer
SØN, 16 FEB 2014
3.7

 

3.7

Veldig bra 3.7

3 kunder

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Broadhurst Theatre
235 West 44th Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 8:00pm

Matiné
Thursday and Saturday 2:00pm

Bestilling fra
2001-10-18

Spilletid:
2 hours, 30 minutes

Veibeskrivelse


Take the subway to 42nd. St. station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn