Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

på Neil Simon Theatre

Pris fra 1079 kr

Se den berømte musikalen Jesus Christ Superstar på Broadway i New York. Kjøp dine billetter til Jesus Christ Superstar på Broadway i New York her!

En ny tolkning av den spektakulære musikalen Jesus Christ Superstar går nå på Broadway i New York. Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve den berømte og spennende nye produksjonen av den velkjente og godt likte musikalen Jesus Christ Superstar, opprinnelig skrevet av musikalenes trollmenn Andrew Lloyd Webber og Tim Rice.

NB: Når du bestiller billetter til en teater i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

 

Bestill billetter

Antall billetter
Dato
Informasjon om sted

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Informasjon om show

Kvelder
Tuesday to Thursday 7:00pm - Friday and Saturday 8:00pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2:00pm - Sunday 3:00pm

Bestilling fra
2012-03-22

Spilletid:

Veibeskrivelse


Take the subway to 7th Ave. Station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn